Convocatòria 2023 del Programa 2% Cultural

El proper dia 15 d’octubre finalitza el termini per presentar sol·licituds en el marc de la convocatòria d’ajuts del Programa del 2% Cultural del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma).

L’objecte del programa és cofinançar actuacions de recuperació o enriquiment d’immobles declarats Bé d’interès cultural, de titularitat i ús públic, o titularitat privada sense finalitat de lucre, però cedits a l’ús públic. També hi poden optar els béns immobles reconeguts del Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Enguany, el Ministeri compta amb un pressupost màxim de 80 milions d’euros, 20 milions d’euros més que l’edició anterior.

Tal com s’estableix a l’Ordre FOM/1932/2014, per la qual  s’aproven les bases reguladores de la concessió d’ajuts, la convocatòria se celebra en concurrència competitiva i està dirigida a entitats locals, comunitats autònomes, diputacions forals i provincials, ens públics, com ara  universitats o consorcis, i fundacions públiques o privades sense finalitat de lucre. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert des de l’1 de setembre al 15 d’octubre de 2023, totes dues dates incloses.

Per a més informació consulteu la pàgina web del Mitma

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.