XXV edició de Tarraco Viva, el festival romà de Tarragona

Del 8 al 21 de maig de 2023 se celebrarà a Tarragona la XXV edició del festival Tarraco Viva, que enguany celebra els seus 25 anys amb el títol Poder i vida en una capital romana.

Aquest any el festival Tarraco Viva arriba a la seva vint-i-cinquena edició. Durant aquest temps, el festival ha procurat fer la millor divulgació, sempre a partir del coneixement científic de la història i utilitzant una gran quantitat de formats.

Enguany també se celebra el centenari de l’inici de les excavacions del suburbi i necròpolis del Francolí. Unes excavacions realment importants per a la descoberta de l’antiga Tarraco. Milers de tombes amb els seus objectes que parlen de la vida i la mort de molts avantpassats. En l’edició d’enguany s’ha preparat, juntament amb el MNAT, una programació especial per donar a conèixer aquesta fita arqueològica.

Aquestes dues celebracions han fet que el tema central de la present edició de Tarraco Viva sigui la mateixa ciutat de Tarraco, fixant-se en com eren les ciutats romanes, el seu urbanisme i també la vida diària de la seva gent.

El festival comptarà amb nombroses activitats realitzades en diferents espais: exposicions, conferències, recreacions històriques, tallers, audiovisuals, visites, monòlegs, jocs de taula, lectures dramatitzades, etc., entre les quals destaca l’activitat Gent de Tàrraco, una novetat en la programació d’enguany que té com a objectiu apropar el coneixement sobre la gent de la ciutat de fa dos mil anys.

Les entrades es posaran a la venda a partir de demà, dimecres 3 de maig.

Per a més informació consulteu la web de Tarraco Viva

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.