Publicades al DOGC les bases específiques per a la concessió de subvencions per a intervencions arqueològiques i paleontològiques preventives

Avui, dia 27 d’abril de 2023, s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la Resolució CLT/1412/2023, de 20 d’abril, per la qual es dona publicitat a l’Acord de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural pel qual s’aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions per a intervencions arqueològiques i paleontològiques preventives.

L’objecte d’aquestes bases específiques és promoure la defensa i la conservació del patrimoni arqueològic i paleontològic català per mitjà de subvencions destinades a la realització d’intervencions arqueològiques i
paleontològiques a Catalunya que siguin intervencions preventives, d’acord amb l’article 14 del Decret 78/2002, de 5 de març, del Reglament de protecció del patrimoni arqueològic i paleontològic.

Descarregueu-vos la resolució amb les bases específiques en pdf

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.