Sessions Formatives Arqueoborn-II: Arqueologia i Arqueobiologia urbana a Barcelona

El Born Centre de Cultura i Memòria (El Born CCM) organitza les Sessions Formatives Arqueoborn-II: Arqueologia i Arqueobiologia Urbana a Barcelona, que tindran lloc del 26 al 29 de juny de 2023 a l’auditori de l’edifici annex d’El Born CCM i al Centre de col·leccions del MUHBA a la Zona Franca.

El Born Centre de Cultura i Memòria proposa un cicle formatiu pràctic per facilitar una formació més complerta en arqueologia, patrimoni i memòria des de l’àmbit urbà.

L’arqueologia urbana és una branca de l’arqueologia que pren rellevància dia a dia, que té aplicacions en el camp de la gestió urbana, del patrimoni, de la memòria col·lectiva i de la recerca. Tanmateix, les intervencions arqueològiques a la ciutat comporten uns plantejaments teòrics i unes metodologies que no s’imparteixen com a corpus unitari en els estudis universitaris. La ciutat de Barcelona ha estat pionera en la formació de professionals en arqueologia urbana, principalment amb la participació d’estudiants en la intervenció arqueològica del Born.

El cicle formatiu es realitza en dos anys consecutius: l’any 2022 van tenir lloc les Sessions Formatives Arqueoborn-I: Fonaments de l’arqueologia urbana i enguany s’organitzen les Sessions Formatives Arqueoborn-II: Arqueologia i Arqueobiologia urbana a Barcelona.

Per a més informació i inscripcions consulteu la web d’El Born CCM i el programa en pdf

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.