Actualització de l’import de la taxa per la tramitació de sol·licituds d’autorització d’intervencions arqueològiques i paleontològiques

Amb data 14 d’abril de 2023 s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l’ORDRE CLT/80/2023, de 10 d’abril, per la qual es dona publicitat a les taxes que gestionen el Departament de Cultura i les entitats que en depenen.

En aquesta Ordre s’estableix, entre d’altres, la nova taxa per la tramitació de sol·licituds d’autorització d’intervencions arqueològiques i paleontològiques preventives o integrades en un projecte d’investigació, que queda fixada en 22,80 euros.

Descarregueu-vos l’Ordre publicada al DOGC en pdf

Una resposta a “Actualització de l’import de la taxa per la tramitació de sol·licituds d’autorització d’intervencions arqueològiques i paleontològiques

  1. Taxes, taxes, això és l’únic que s’actualitza per als que estudien o dibulguen sense més ni més. Espero que aquestes taxes també s’apliquin a les pedreres que dia rere dia “trinxen” milers de fòssils sense cap tipus d’estudi previ, i tot jaciment arqueològic que se’ls posi al davant.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.