29è Cicle de conferències del Museu Arqueològic de l’Esquerda. Homo versus natura. Una mirada al futur

El proper dissabte, dia 4 de març, comença el nou cicle de conferències que organitza el Museu Arqueològic de l’Esquerda.

Enguany, el cicle de conferències porta per títol “Homo versus natura. Una mirada al futur” i es planteja fer una reflexió sobre la situació actual del planeta, els canvis que la humanitat li està infligint, tant des del punt de vista climàtic, com del paisatge i finalment veure el futur de la humanitat. 

Per això els conferenciants són el físic i periodista Tomàs Molina, que el dia 4 de març parlarà dels impactes naturals i de l’home,  que han influït en el clima, i també farà una previsió sobre com serà el clima a Osona l’any 2030.

El dia 11 de març, el Dr. en Ciències Ambientals  i Consultor de la UNESCO Martí Boada, parlarà sobre la relació de l’home com a element del sistema i la dimensió humana dels paisatges.

Finalment el dia 18 de març, Eudald Carbonell, Catedràtic de la Universitat Rovira i Virgili, codirector del Projecte Atapuerca i Vicepresident de la Fundació Atapuerca parlarà sobre el futur de la humanitat. Estem arribant a un punt de no retorn? Què cal modificar per no arribar al col·lapse?

Durant el cicle també s’ha organitzat un club de lectura que es farà el dia 13 de març i una visita comentada a les tines de vi de la Vall del Flequer (El Bages) el dia 25 de març.

Les conferències i el club de lectura es faran a la sala d’actes del Museu Arqueològic de l’Esquerda, a Roda de Ter.

Per a més informació consulteu la Nota de Premsa o contacteu amb el Museu Arqueològic de l’Esquerda

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.