Commemoració del centenari de la descoberta de la Necròpolis Paleocristiana de Tarragona

L’any 2023 es commemora el centenari del descobriment de la Necròpolis Paleocristiana de Tarragona. Amb motiu d’aquesta commemoració, i durant tot l’any, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) organitzarà tot un seguit d’activitats que es presentaran aquest diumenge 26 de febrer.

Aquesta setmana s’inicia la commemoració del centenari del descobriment de la Necròpolis Paleocristiana de Tarragona, inclosa en el Conjunt Arqueològic de Tàrraco, inscrit a la Llista de Patrimoni Mundial de la Unesco des de l’any 2000. Així, aquest diumenge, 26 de febrer, a les 12 hores, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) presentarà el conjunt d’activitats que ha organitzat amb motiu d’aquesta efemèride per apropar-la a la ciutadania. L’acte comptarà amb la presència de la directora general del Patrimoni Cultural, Sònia Hernández, i de la directora del MNAT, Mònica Borrell. A continuació, està programada una dramatització de textos clàssics llatins que permetran reconstruir el ritual romà relacionat amb la mort, a càrrec de TeclaSmit-teatre, i un tast d’aliments presents en un banquet, propis dels ritus funerari, a càrrec de KuanUm!

Per a més informació sobre l’acte consulteu la web del MNAT

També podeu consultar la nota de premsa del Departament de Cultura

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.