Publicada al DOGC la convocatòria per a la concessió de subvencions a municipis i comarques per a inversions en la gestió del patrimoni arqueològic i paleontològic per a l’any 2023

Avui, dia 14 de febrer de 2023, s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la Resolució CLT/373/2023, de 6 de febrer, per la qual es dona publicitat a l’Acord del Consell d’Administració de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural pel qual s’aprova la convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència no competitiva, a municipis i a comarques per a inversions en la gestió del patrimoni arqueològic i paleontològic per a l’any 2023 (ref. BDNS 674768).

Poden ser beneficiaris d’aquestes subvencions els municipis de Catalunya de menys de 30.000 habitants segons les dades oficials del padró municipal en el moment de presentar la sol·licitud, i les comarques de Catalunya.

El període per presentar les sol·licituds és del 15 de febrer al 3 de març del 2023. El dia 3 de març es poden presentar sol·licituds fins a les 14 hores.

Descarregueu-vos la resolució de la convocatòria en pdf

Descarregueu-vos la resolució amb les bases específiques en pdf

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.