Congrés Internacional Ager Mutabilis. L’explotació del territori durant l’època romana

S’obre el termini per a la presentació de comunicacions presencials i assistència com a oient al Congrés Internacional Ager Mutabilis. L’explotació del territori durant l’època romana, que es celebrarà els dies 18 i 19 de maig a Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà). El congrés està organitzat pel Laboratori d’Arqueologia, Història Antiga i Prehistòria de la Universitat de Girona i el Grup de Recerca Arqueològica del Pla de l’Estany (GRAPE).

La convocatòria està dirigida a investigadors i investigadores que treballen en l’àmbit de l’explotació del territori durant el període romà. Les comunicacions es podran presentar presencialment en qualsevol idioma i tindran una durada de 15 minuts.

En els últims anys, molts estudis sobre el món rural d’època romana s’han centrat a examinar com fou explotat el territori. Aquest congrés vol precisament incidir en aquesta qüestió i oferir un fòrum de debat on compartir i debatre els estudis que s’han orientat en aquest sentit i en qualsevol part del territori del món romà.

El congrés s’estructura en sis sessions que responen a una visió integral del territori i la seva explotació. Cada sessió constarà d’una ponència marc i de comunicacions.

Les inscripcions són gratuïtes i s’hauran d’efectuar abans del dia 15 d’abril mitjançant el següent formulari en línia: https://forms.gle/T6RKNRjAmvnCxHMh9

Per a més informació cliqueu aquí

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.