IV Curs d’iniciació a la moneda antiga al MNAC

El Gabinet Numismàtic de Catalunya del Museu Nacional d’Art de Catalunya ha organitzat el “IV Curs d’iniciació a la moneda antiga”, que tindrà lloc els dies 9, 16, 23 i 28 de febrer de 2023 a la Sala de consulta del Gabinet Numismàtic de Catalunya, i serà impartit per la Dra. Maria Clua i Mercadal, Adjunta a Conservació del Gabinet Numismàtic de Catalunya.

El Gabinet Numismàtic de Catalunya organitza aquest curs amb l’objectiu d’iniciar el públic no especialitzat en el coneixement de la moneda en circulació a la península Ibèrica a l’antiguitat. El curs, impartit per la numismàtica Maria Clua, recupera en aquesta quarta edició el format presencial i s’estructura en quatre sessions en les que es combina la teoria i la pràctica. A la primera, s’explicaran les característiques fonamentals de la moneda i la metodologia de treball numismàtica. A les tres restants, es presentaran, de manera pràctica, les principals sèries monetàries peninsulars –grega, semita, ibera i romana-  i com cal procedir a la seva identificació i documentació.

El curs es farà els dies 9, 16, 23 i 28 de febrer de 2023 a la Sala de consulta del Gabinet Numismàtic de Catalunya. Les inscripcions i el pagament del curs es poden fer al web del Museu. Les places són limitades.

Per a més informació podeu consultar el web del Museu o contactar amb el Gabinet Numismàtic de Catalunya gnc@museunacional.cat

Descarregueu-vos el programa del curs en pdf

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.