III Col·loqui Internacional d’Arqueologia Romana. El Vi a l’Antiguitat. Economia, producció i comerç al Mediterrani

El Museu de Badalona, amb la col·laboració de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat de Barcelona (UB), l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) i el Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC), organitza el III Col·loqui Internacional d’Arqueologia Romana. El Vi a l’Antiguitat. Economia, producció i comerç al Mediterrani, que se celebrarà els dies 19, 20 i 21 d’octubre de 2022 al Museu de Badalona.

Ja fa més de 20 anys del darrer Col·loqui del Vi a l’Antiguitat celebrat al Museu de Badalona el 1998. La recerca sobre la producció del vi i la seva comercialització ha continuat amb novetats significatives gràcies a l’adopció de metodologies modernes, desenvolupament de noves línies de recerca i sobretot, amb la incorporació d’una nova generació d’investigadors ben preparats.

Per aquesta raó, el Museu de Badalona, amb la col·laboració dels centres d’investigació del seu entorn (ICAC, UB, UAB i MAC), organitza un nou Col·loqui del Vi a l’Antiguitat per tal de presentar nova informació i d’intercanviar mètodes, experiències i perspectives entre els investigadors internacionals dedicats a aquest apassionant món del vi antic.

Per assistir al col·loqui cal inscripció obligatòria. El termini d’inscripció finalitza el dia 2 d’octubre de 2022 o fins a esgotar l’aforament. Les inscripcions donen dret a l’assistència a les ponències i sessions, així com també a les activitats que es publiquen al programa i a l’entrada als espais de la Ciutat Romana de Baetulo. El preu no inclou les excursions fora del programa.

Per a més informació, consulta del programa i inscripcions accediu a la web del Museu de Badalona

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.