Recull bibliogràfic d’Arqueologia i Paleontologia, juny 2022

imatge recull biblJa es troba disponible el número 94 (juny 2022) del recull bibliogràfic especialitzat en arqueologia i paleontologia que s’elabora des del Servei de Patrimoni Arqueològic i Paleontològic de la Direcció General del Patrimoni Cultural.

Aquest recull bibliogràfic és el resultat del buidatge dels materials bibliogràfics i documentals que es reben al Servei de Patrimoni Arqueològic i Paleontològic i que posteriorment es dipositen a la Biblioteca del Patrimoni Cultural de la Direcció General del Patrimoni Cultural o a l’arxiu del mateix Servei, així com de diverses publicacions digitals.

El recull es presenta en un format dinàmic que incorpora les imatges de les publicacions, els enllaços als textos de les publicacions digitals, l’enllaç als reculls bibliogràfics anteriors, al catàleg de la Biblioteca del Patrimoni Cultural i a altres butlletins bibliogràfics del Departament de Cultura.

2 respostes a “Recull bibliogràfic d’Arqueologia i Paleontologia, juny 2022

 1. He escrit un recull en format llistat pdf. de noms personals escrits en iber, en l’edat de ferro. Voldría compartir el meu treball amb vostés i fer-ne difussió. signarioiber.wordpress.com (Menú: historia antigua.) Att. Roland Mor Roy.

  • Bon dia,
   Moltes gràcies per fer-nos arribar informació sobre el vostre treball, però us fem saber que el nostre Recull bibliogràfic d’Arqueologia i Paleontologia és resultat del buidatge de les publicacions que rebem al Servei de Patrimoni Arqueològic i Paleontològic i que després passen a ser dipositats a la Biblioteca del Patrimoni Cultural, o a l’arxiu del mateix Servei, així com de diverses publicacions digitals. Només incorporem llibres o revistes publicats en format paper o en format digital, però no incorporem referències a pàgines web ni a blogs personals.
   Cordialment,
   Equip de la Tribuna d’Arqueologia
   Servei de Patrimoni Arqueològic i Paleontològic

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.