Anunci de licitació per a la contractació de treballs d’anàlisis antropològiques

Amb data 30 de juny de 2022 s’ha publicat a la plataforma electrònica de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya l’anunci de licitació del contracte de Treballs d’anàlisis antropològiques corresponents de les restes arqueològiques recuperades dels jaciments de Castell de la Bleda, Can Pa i Figues, Cementiri vell del Castell de Gelida, la Cantorella, Roques de Sant Formatge, Cases de la Catedral, Castell de Berga i Morulls de Gerb.

 

El contracte està dividit en vuit lots, un per jaciment, i els licitadors poden optar pel nombre de lots que desitgin, indicant l’ordre de prioritat. Els licitadors només seran adjudicataris d’un dels lots pels quals optin, tret que optin per un lot per al qual hagin estat l’únic licitador.

El termini per presentar oferta finalitza el 18 de juliol de 2022 a les 12:00 hores.

Vegeu l’anunci i les dades del contracte accedint a la plataforma electrònica de Contractació Pública.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.