Publicada al DOGC la convocatòria per a la concessió de subvencions per a intervencions arqueològiques i paleontològiques preventives per a l’any 2022

Amb data 5 d’abril de 2022 s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la Resolució CLT/920/2022, de 25 de març, per la qual es dona publicitat a l’Acord del Consell d’Administració de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, pel qual s’aprova la convocatòria en l’àmbit del patrimoni cultural per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a intervencions arqueològiques i paleontològiques preventives per a l’any 2022 (ref. BDNS 618334).

El període per presentar les sol·licituds és del 6 al 26 d’abril de 2022. El dia 26 d’abril es poden presentar sol·licituds fins a les 14 hores.

Descarregueu-vos la resolució de la convocatòria en PDF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.