Anunci de licitació per a la documentació de nous expedients de declaració d’Espai de Protecció Arqueològica (EPA)

Amb data 23 de març de 2022 s’ha publicat a la plataforma electrònica de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya l’anunci de licitació per a la contractació dels treballs d’elaboració de part de la documentació de nous expedients de declaració d’Espais de Protecció Arqueològica (EPA), corresponents a jaciments dels municipis d’Hostalric, Subirats, la Sènia, Riba-roja d’Ebre, la Torre de l’Espanyol i Amposta.

La finalitat del contracte d’aquests treballs consisteix en l’elaboració de part dels documents tècnics necessaris per a la declaració d’EPA, entesa com a instrument de protecció i de coneixement dels jaciments arqueològics següents:

  • Jaciment de Mas Bossom (Hostalric, la Selva)
  • Vil·la romana de ca l’Escuder (Subirats, Alt Penedès)
  • Jaciments de les Senioles (conjunt de 4 jaciments) (La Sènia, Montsià)
  • Jaciments dels Castellons (conjunt de 2 jaciments) (Riba-roja d’Ebre, Ribera d’Ebre)
  • La Font d’Horta (2 jaciments) (La Torre de l’Espanyol, Ribera d’Ebre)
  • Jaciment Pobla de l’Antic (Amposta, Montsià)

Tots els lots consisteixen en la declaració com a Espais de Protecció Arqueològica. Per això, a més del complet estudi científic dels jaciments, cal la definició de la seva delimitació i anàlisi de la normativa urbanística vigent que facin compatible la seva conservació.

El termini de presentació d’ofertes finalitza el dia 11 d’abril de 2022 a les 12:00 hores.

Per a més informació accediu a la plataforma electrònica de Contractació Pública.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.