Actualització de l’import de la taxa per la tramitació de sol·licituds d’autorització d’intervencions arqueològiques i paleontològiques

Amb data 2 de març de 2022 s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l’ORDRE CLT/29/2022, de 28 de febrer, per la qual es dona publicitat a les taxes que gestionen el Departament de Cultura i les entitats que en depenen.

En aquesta Ordre s’estableix, entre d’altres, la nova taxa per la tramitació de sol·licituds d’autorització d’intervencions arqueològiques i paleontològiques preventives o integrades en un projecte de recerca, que queda fixada en 22,10 euros.

Descarregueu-vos l’Ordre publicada al DOGC en pdf

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.