III Curs d’iniciació a la moneda antiga al MNAC

El Gabinet Numismàtic de Catalunya del Museu Nacional d’Art de Catalunya ha organitzat el “III Curs d’iniciació a la moneda antiga”, que tindrà lloc en format virtual els dilluns 7, 14 i 21 de març de 2022, de 18 a 20 hores, i serà impartit per la Dra. Maria Clua i Mercadal, Adjunta de Conservació del Gabinet Numismàtic de Catalunya.

Aquest Curs d’iniciació a la moneda antiga s’organitza amb l’objectiu d’iniciar el públic no especialitzat en el coneixement de la moneda en circulació a la península Ibèrica a l’antiguitat.

El curs, adaptat en aquesta tercera edició al format virtual i impartit per la numismàtica Maria Clua, s’estructura en tres sessions. A la primera, s’explicaran les característiques fonamentals de la moneda i la metodologia de treball numismàtica. A les dues restants, es presentaran, de manera pràctica, les principals sèries monetàries en circulació a la Península -grega, semita, ibera i romana- i com cal procedir a la seva identificació i documentació.

El curs es realitzarà en línia a través de la plataforma Zoom els dies 7, 14 i 21 de març de 2022.

Les inscripcions i el pagament del curs es poden fer al web del Museu fins al dia 4 de març. Les places són limitades.

Per a més informació podeu consultar el web del Museu o contactar amb el Gabinet Numismàtic de Catalunya gnc@museunacional.cat

 

 

Descarregueu-vos el programa del curs en pdf

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.