Publicació de la revista digital Tribuna d’Arqueologia 2018-2019

El Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Direcció General del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura ha publicat la revista digital Tribuna d’Arqueologia 2018-2019.

Aquest nou volum de la revista compila els articles corresponents a les conferències del cicle Tribuna d’Arqueologia 2018-2019, que en aquesta edició va constar de 17 conferències que mostren un ampli ventall d’intervencions fetes arreu de Catalunya, una missió arqueològica catalana a l’exterior, un treball de documentació de grafits, una conferència sobre bioarqueologia i una altra sobre la metodologia per a la preparació d’un expedient de declaració de Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN).

ISSN: 1130-7781

Tribuna d’Arqueologia és un cicle de conferències anual que organitza el Servei d’Arqueologia i Paleontologia amb l’objectiu de donar a conèixer les novetats de les investigacions arqueològiques i paleontològiques fetes a Catalunya, així com dels treballs realitzats a l’exterior que puguin ser d’interès en relació a l’arqueologia catalana i les novetats en la gestió del patrimoni arqueològic i paleontològic català.

Un cop finalitzats els cicles de la Tribuna d’Arqueologia, els vídeos de les conferències es pengen i es poden visualitzar des del mateix blog de la Tribuna d’Arqueologia.

Quant a la revista Tribuna d’Arqueologia, aquesta compila els articles de les conferències de cada temporada. Tots els exemplars publicats de la revista es troben al dipòsit digital del Departament de Cultura CALAIX i es poden consultar i descarregar des d’aquest dipòsit digital o des del mateix blog de la Tribuna d’Arqueologia.

A continuació adjuntem els enllaços a CALAIX que donen accés al nou volum publicat de la revista:

Tribuna d’Arqueologia 2018-2019. Text complet

Tribuna d’Arqueologia 2018-2019. Articles per separat

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.