Convocatòria de concurs públic per a l’aprovació de projectes quadriennals de recerca en matèria d’arqueologia i paleontologia per al període 2022-2025

Amb data 13 de gener de 2022 s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la Resolució CLT/17/2022, de 10 de gener, per la qual es convoca concurs públic per a l’aprovació de projectes quadriennals de recerca en matèria d’arqueologia i paleontologia per al període 2022-2025.

El termini per presentar les sol·licituds és d’un mes des de la data de publicació de la convocatòria.

Un cop s’hagin publicat les bases específiques de les subvencions i estiguin aprovats els projectes, es convocaran les subvencions corresponents, les quals es podran sol·licitar per als projectes aprovats. Com a novetat respecte a la convocatòria anterior de subvencions per a projectes quadriennals, hi haurà un augment de la quantitat global destinada a les subvencions (5.000.000 €). La quantia de la subvenció, com en la convocatòria anterior, no podrà ser superior en cap cas al 80% del cost subvencionable.

Descarregueu la resolució de la convocatòria en PDF

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.