Convocatòria de concurs públic per a l’aprovació de projectes quadriennals de recerca en matèria d’arqueologia i paleontologia per al període 2022-2025

Amb data 13 de gener de 2022 s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la Resolució CLT/17/2022, de 10 de gener, per la qual es convoca concurs públic per a l’aprovació de projectes quadriennals de recerca en matèria d’arqueologia i paleontologia per al període 2022-2025.

El termini per presentar les sol·licituds és d’un mes des de la data de publicació de la convocatòria.

Un cop s’hagin publicat les bases específiques de les subvencions i estiguin aprovats els projectes, es convocaran les subvencions corresponents, les quals es podran sol·licitar per als projectes aprovats. Com a novetat respecte a la convocatòria anterior de subvencions per a projectes quadriennals, hi haurà un augment de la quantitat global destinada a les subvencions (5.000.000 €). La quantia de la subvenció, com en la convocatòria anterior, no podrà ser superior en cap cas al 80% del cost subvencionable.

Descarregueu la resolució de la convocatòria en PDF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.