Conferència “El patrimoni cultural en el marc de l’avaluació ambiental: el repte de les energies renovables”

Us recordem que aquest proper dimecres 17 de novembre a les 18 hores tindrà lloc la tercera conferència programada dins les jornades El Servei d’Arqueologia i Paleontologia: Jornades sobre 40 anys de la gestió del patrimoni arqueològic i paleontològic. Orígens i reptes de futur.

El Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Direcció General del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura ha organitzat, en el marc de la celebració del 40è aniversari de la seva creació, unes jornades sobre la gestió del patrimoni arqueològic i paleontològic català.

Les jornades consisteixen en la realització de 4 conferències que tenen per objectiu donar a conèixer els orígens del Servei d’Arqueologia i Paleontologia, quina ha estat la seva evolució i els reptes actuals en la gestió del patrimoni arqueològic i paleontològic.

La tercera conferència programada dins les jornades tractarà sobre l’impacte que està tenint l’increment de projectes d’energies renovables en el territori i especialment en el patrimoni cultural. Què ha significat l’emergència climàtica en la gestió del patrimoni.

Conferència: El patrimoni cultural en el marc de l’avaluació ambiental: el repte de les energies renovables

  • Presentació a càrrec de Tània Álvarez Herraiz, cap de la secció de Protecció i Difusió del Patrimoni Arqueològic i Paleontològic del Servei d’Arqueologia i Paleontologia.

  • Conferència El patrimoni cultural en el marc de l’avaluació ambiental: el repte de les energies renovables. A càrrec de Sergi Cantó i Jordi, coordinador de la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i Daria Calpena Marcos, arqueòloga del Servei d’Arqueologia i Paleontologia.

  • Torn de preguntes.

L’assistència a les jornades és gratuïta i es pot fer de manera presencial des de la Sala d’actes del Palau Marc (Rambla de Santa Mònica, 8. Barcelona) o en línia a través del Zoom (en ambdós casos cal inscripció prèvia).

Després de la conferència els assistents podran participar en el torn de preguntes des de la Sala d’actes del Palau Marc o mitjançant el xat del Zoom en el cas del les persones que estiguin seguint la conferència en línia.

Consulteu el programa de les jornades en pdf

Podeu fer les inscripcions a les jornades des del programa o des de la pàgina web de patrimoni.gencat. Les inscripcions continuen obertes.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.