Anunci de licitació per a la documentació de nous expedients de declaració d’Espai de Protecció Arqueològica (EPA)

Amb data 28 de juliol de 2021 s’ha publicat a la plataforma electrònica de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya l’anunci de licitació per a la contractació dels treballs d’elaboració de part de la documentació de nous expedients de declaració d’Espais de Protecció Arqueològica (EPA), corresponents a jaciments dels municipis de Badalona, Cubelles, Sidamon, la Cellera de Ter, Torregrossa i Ripollet.

La finalitat del contracte d’aquests treballs consisteix en l’elaboració de part dels documents tècnics necessaris per a la declaració d’EPA, entesa com a instrument de protecció i de coneixement dels jaciments arqueològics descrits en el quadre següent:

Tots els lots consisteixen en la declaració com Espais de Protecció Arqueològica. Per això, a més del complet estudi científic dels jaciments, cal la definició de la seva delimitació i anàlisi de la normativa urbanística vigent que facin compatible la seva conservació.

El termini de presentació d’ofertes finalitza el dia 20 de setembre de 2021 a les 12:00 hores.

Per a més informació accediu a la plataforma electrònica de Contractació Pública.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.