Nou tràmit electrònic per sol·licitar permisos d’intervencions arqueològiques o paleontològiques, preventives i de recerca

Des del passat 21 de febrer (d’acord amb l’Ordre PDA/20/2019, de 14 de febrer), els tràmits de sol·licitud d’autorització d’intervenció arqueològica o paleontològica preventiva, o d’autorització d’intervenció arqueològica o paleontològica de recerca s’hauran de realitzar a través dels portals Tràmits gencat i EACAT.

A partir d’ara, seguint les instruccions de la posada en funcionament de la tramitació electrònica, les persones jurídiques han de cursar obligatòriament les esmentades sol·licituds exclusivament per via electrònica.

En el cas de les entitats públiques (Ajuntaments, altres ens locals, Universitats, altres Departaments de la Generalitat, i administració pública en general) s’haurà d’accedir a través d’EACAT.

Les persones jurídiques del sector privat (per exemple, les empreses) hauran de fer-ho a través del portal Tràmits gencat.

Respecte a les persones físiques també han de presentar les seves sol·licituds a través del portal Tràmits gencat. No obstant això, les persones físiques que encara no disposin de mitjans electrònics podran continuar presentant les sol·licituds d’autoritzacions d’intervenció arqueològica o paleontològica en paper, a les oficines de registre.

Enllaços:

  • Portal Tràmits gencat: sol·licitud d’autorització d’intervenció arqueològica o paleontològica preventiva.
  • Portal Tràmits gencat: sol·licitud d’autorització d’intervenció arqueològica o paleontològica de recerca.

Per accedir via EACAT cal anar a: Tràmits/catàleg de tràmits i des d’aquí anar al catàleg de Cultura.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.