Inauguració de l’exposició “Art Primer. Artistes de la prehistòria” al MAC – Barcelona

El proper dijous 6 de febrer a les 19,00 hores tindrà lloc, al Museu d’Arqueologia de Catalunya (Passeig de Santa Madrona, 39-41), la inauguració de l’exposició “Art primer. Artistes de la prehistòria”, que romandrà oberta al públic fins al juny de 2020.

En un viatge de més de 50.000 anys, a la descoberta del pensament creatiu per part de les societats prehistòriques, l’exposició explora el tema dels orígens de l’art a la prehistòria, centrant-se particularment en els vestigi que es conserven a Catalunya de l’anomenat “art rupestre llevantí”.

A la mostra s’exhibeixen més d’un centenar d’objectes únics de la prehistòria europea, procedents dels mateixos fons del Museu d’Arqueologia de Catalunya i d’altres museus i institucions catalanes, franceses i de l’estat espanyol, juntament amb diversos recursos audiovisuals i de realitat virtual.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.