Jornades Europees de Patrimoni 2019

Els dies 11,12 i 13 d’octubre tindrà lloc una nova edició de les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), que se celebren anualment a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre.

A Catalunya, aquest projecte ve impulsat per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i compta amb la col·laboració de la Federació de Municipis Catalunya, de l’Associació Catalana de Municipis i de l’Institut Ramon Muntaner i en l’edició d’enguany incorpora com a nous col·laboradors, l’Associació Capital de la Cultura Catalana i Catalonia Sacra.

Les JEP són la festa europea del patrimoni. Els diferents municipis i entitats la celebren organitzant un seguit d’activitats gratuïtes per a tots els públics: visites guiades, representacions teatrals, concerts, exposicions, etc. Consulta-les totes a l’agenda en línia, un espai perquè tots els usuaris tinguin al seu abast, sigui a través de l’ordinador o a través d’un dispositiu mòbil, la programació completa de les JEP 2019.

| Consulta l’agenda d’activitats de les Jornades Europees de Patrimoni 2019 clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.