“Fauna i alimentació a l’epipaleolític. Menjar-se la prehistòria”, xerrada i taller de cuina al Centre d’Interpretació d’Art Rupestre Abrics de l’Ermita

El dia 19 d’octubre (dissabte), el Centre d’Interpretació d’Art Rupestre Abrics de l’Ermita ofereix a tots els públics una activitat combinada que constarà d’una xerrada i taller de cuina, amb el títol “Fauna i alimentació a l’epipaleolític. Menjar-se la prehistòria”. La conferència serà impartida per l’arqueòleg Lluís Garcia Petit expert en història de l’alimentació, i el taller anirà a càrrec del cuiner Sergi Caselles.

Quins grans canvis va aportar el final del Paleolític en quant a la relació entre els habitants prehistòrics de La Foia i el seu medi? El final del Paleolític representa un gran canvi per a les societats humanes i la seva relació amb l’entorn. Així ho testimonien les escenes d’Art Rupestre del Conjunt de la Serra de Godall.

La interacció entre un arqueòleg expert en història de l’alimentació i un jove cuiner ens descobrirà com, des de l’actualitat podem conèixer detalls molt interessants d’aquest període clau en l’evolució humana, fauna versus alimentació. Un cop acabat el taller es degustaran els plats inspirats en l’època i les adaptacions contemporànies dels mateixos.

  • L’activitat començarà a les 18,00 hores a l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona
  • Preu: Xerrada + taller degustació: 10€
  • Inscripcions: Oficina de Turisme d’Ulldecona o c/e a: turisme@ulldecona.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.