Proposta pel cap de setmana: visita guiada al Museu Comarcal de l’Urgell-Tàrrega

El proper diumenge dia 1 de setembre el Museu Comarcal de l’Urgell-Tàrrega se suma a la commemoració de les Jornades Europees de la Cultura Jueva i ofereix una visita guiada a la sala d’exposicions dedicada a la presència de la comunitat jueva a la vila en època medieval “Tragèdia al call. Tàrrega 1348”. La visita anirà seguida d’un itinerari pel centre històric, seguint les anècdotes recollides als Llibres de bans com a fil conductor, que tenen com a protagonistes jueus als segles XIV i XV.

La visita, que és gratuïta i adreçada a tots els públics, començarà a les 10,30 hores al museu (c/ Major, 11, Tàrrega).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.