Publicació digital de la IX Trobada d’Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Portada de la publicació de les comunicacions presentades a la “IX Trobada d’Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i l’Obac”Ha estat publicada recentment al lloc web de la llibreria de la Diputació de Barcelona la publicació de la IX Trobada d’Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, una monografia que compila les trenta-set comunicacions que es van presentar a la trobada, celebrada a Castellar del Vallès els dies 21 i 22 de novembre de 2017.

Si bé, gran part de la publicació tracta aspectes relacionats amb el patrimoni natural del Parc, també s’hi inclouen estudis centrats en el patrimoni cultural, en l’ús públic o en qüestions més directament lligades a la gestió.

| Descarregueu la publicació en PDF |

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s