Publicació digital de la IX Trobada d’Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Portada de la publicació de les comunicacions presentades a la “IX Trobada d’Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i l’Obac”Ha estat publicada recentment al lloc web de la llibreria de la Diputació de Barcelona la publicació de la IX Trobada d’Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, una monografia que compila les trenta-set comunicacions que es van presentar a la trobada, celebrada a Castellar del Vallès els dies 21 i 22 de novembre de 2017.

Si bé, gran part de la publicació tracta aspectes relacionats amb el patrimoni natural del Parc, també s’hi inclouen estudis centrats en el patrimoni cultural, en l’ús públic o en qüestions més directament lligades a la gestió.

| Descarregueu la publicació en PDF |

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.