Nou Curs Monogràfic de Civilització Egípcia de la SCE “la reina-faraó Hatxepsut. El poder femení”

Cap de la reina-faraó HapsetsutEntre el del 12 de febrer al 12 de març de 2019 es desenvoluparà el tercer dels Cursos Monogràfics de Civilització Egípcia 2018-2019, que organitza la Societat Catalana d’Egiptologia, que en aquesta ocasió se centra en “la reina-faraó Hatxepsut. El poder femení”.

Les sessions es faran coincidint en dimarts de 8 a 9 del vespre, a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona (plaça Universitat).

Programa:

12 de febrer. “Les dones i la reialesa”, a càrrec del Dr. Josep Padró Parcerisa, Catedràtic Emèrit d’Història Antiga (Egiptologia) i President de la Societat Catalana d’Egiptologia.
19 de febrer. “El procés d`identificació de la mòmia KV 60 A com a Hatxepsut: Llums i ombres”, a càrrec del Sr. Alfredo Gil Sánchez, metge de Medecina Familiar i Comunitària i Membre de la Societat Catalana d’Egiptologia.
26 de febrer. “Acerca del templo de Deir el-Bahari”, a càrrec del Sr. Fernando Estrada Laza, Arquitecte i professor d’Art i Civilització egípcia.
5 de març. “La figura històrica de Tutmosis III durant el regnat de Hatxepsut”, a càrrec de la Dr. Xavier Martínez Babón, Membre de la Missió Arqueològica del Temple de Tutmosis III.
12 de març. “Art i civilització durant l’època de Hatxepsut”, a càrrec de la Dra. Maite Mascort Roca, Membre de la Missió Arqueològica d’Oxirrinc i vicepresidenta de la Societat Catalana d’Egiptologia.

| Descarregeu el programa dels Cursos Monogràfics de Civilització Egípcia 2018-2019 en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.