La nova temporada del cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia 2018-2019

Portada del programa de la Tribuna d’Arqueologia 2018-2019Us presentem el programa de la Tribuna d’Arqueologia 2018-2019, que començarà el proper dia 24 de d’octubre, amb 17 conferències programades fins al pròxim mes de juny. Com sempre, les sessions es faran amb periodicitat quinzenal, a la sala d’actes del Palau Marc, els dimecres a les 19,00 hores. I com ja és habitual, les conferències s’emetran en streaming i estaran disponibles en vídeo a partir de l’endemà de cada xerrada en aquesta web.

En aquesta primera sessió de la temporada, després de la presentació del nou cicle de la Tribuna d’Arqueologia a càrrec de la directora general del Patrimoni Cultural, Elsa Ibar, començarà la primera de les conferències del cicle 2018-2019: “Metodologia per a la preparació d’un expedient BCIN: el cas de la ciutat romana d’Aeso (Isona i Conca Dellà, Pallars Jussà)”, a càrrec de Tània Álvarez i Carles Padrós, i moderada per Maite Miró.

| Descarregueu el programa en PDF |

2 respostes a “La nova temporada del cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia 2018-2019

  1. Alguna d’aquestes xerrades serà en anglès per qualsevol casualitat? Ou Castellano?

    Will any of these events be in English by any chance? Or Spanish for that matter?

    • No, no hi ha cap xerrada prevista en anglès per aquest cicle. Moltes gràcies pel vostre interès.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.