Es convoca la Primera Edició del Premi Nacional d’Arqueologia i Paleontologia de la Fundación Palarq

La Fundación Palarq, entitat privada i sense ànim de lucre creada amb la finalitat de donar suport a les missions arqueològiques d’àmbit estatal, ha convocat la primera edició del Premi Nacional d’Arqueologia i Paleontologia “Fundación Palarq” dotat amb 80.000€.

El premi te com a objectiu reconèixer l’excel·lència de projectes arqueològics o paleontològics dirigits per equips d’investigació espanyols, i desenvolupats tant a nivell nacional com internacional, sense restriccions geogràfiques, cultures o períodes històrics. Pel que fa als projectes de paleontologia hauran d’estar sempre relacionats amb l’evolució humana.

Des del 10 de setembre fins el 20 d’octubre poden optar a aquest guardó els equips d’investigació que pertanyin a una institució espanyola: universitats, instituts d’investigació, CSIC, ICREA i afins, que estiguin dirigint un projecte d’arqueologia o paleontologia a nivell nacional o internacional en curs en el moment de la convocatòria del premi.

Entre els dies 20 d’octubre i 9 de novembre tindrà lloc la preselecció de finalistes per part d’un comitè d’experts i un posterior veredicte per part del jurat, ambdós compostos per personalitats de reconegut prestigi dins de l’àmbit cultural. La decisió del jurat es farà pública a finals de novembre en un acte que se celebrarà al Museo Nacional de Arqueología de Madrid.

|  Per a accedir a tota la información relativa al premi cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.