Recull bibliogràfic d’arqueologia i paleontologia, maig 2018

imatge recull biblJa teniu disponible el núm. 58, corresponent al mes de maig de 2018, del recull bibliogràfic especialitzat en arqueologia i paleontologia que s’elabora mensualment des del Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Direcció General del Patrimoni Cultural.

Aquest recull bibliogràfic és el resultat del buidatge dels materials bibliogràfics i documentals que es reben mensualment al Servei d’Arqueologia i Paleontologia i que després passen a ser dipositats a la Biblioteca del Patrimoni Cultural de la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, o al mateix Servei.

El recull es presenta en un format dinàmic que incorpora les imatges de les publicacions i els enllaços als butlletins anteriors, al catàleg de la Biblioteca i a altres butlletins bibliogràfics del Departament de Cultura.

 

Retransmissió en directe a partir de les 19,00 h

[gigya src=”https://www.gencat.cat/big/big_player.swf?file=http://nws.nice264.com/SmilLive/smil:getLive.smil%3Fstream%3Dcttilive_CULTURA_real_8kqjops5_MB_746%26system%3Dcttilive%26protocol%3Drtmp” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” ]

 

Si teniu problemes de visualització, proveu d’actualitzar Flash. La transmissió està verificada sobre ordinadors amb sistemes operatius Windows, Mac i Linux i exploradors Explorer, Firefox i Chrome.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.