Xerrada dels Divendres… Història “El carst de Garraf. Un registre de la història geològica de Catalunya”

Quarta sessió del cicle “Els divendres... Història": “El carst de Garraf. Un registre de la història geològica de Catalunya”El divendres 13 d’abril de 2018  tindrà lloc la quarta sessió del cicle  “Els divendres… Història” del present curs 2017-18, que organitza el Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i l’Arqueologia Garraf-Ordal, amb la xerrada: “El carst de Garraf. Un registre de la història geològica de Catalunya”, que anirà a càrrec de Josep Maria Cervelló (SERP, Universitat de Barcelona). La conferència, inicialment programada per demà, ha estat ajornada pel proper divendres 13.

Els divendres… Història pretén apropar a estudiants, arqueòlegs, investigadors, historiadors, museus, centres d’estudis, entitats culturals, estudiosos i públic en general els problemes de la prehistòria i la història a l’entorn del massís de Garraf, aprofundint en temes concrets que aniran desgranant els investigadors que actualment estan treballant en els diferents projectes de recerca encetats al massís.

Aquest acte és obert a tothom.

Dia: 13 d’abril de 2018
Hora: 19,30
Lloc: Petit Casal. Pg. de l’Església, 1. Begues

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.