I Simposium d’arqueologia laietana

imatge del programa del I Simposium d’arqueologia laietanaEl dissabte 12 de maig de 2018, en el marc de les activitats de les VIII Jornades de difusió del patrimoni de la Laietania al Maresme 2018, s’ha creat un espai de comunicació i reflexió per donar a conèixer el resultat de la recerca arqueològica al territori que ocupava l’antiga laietania. El Simposium se centrarà en les intervencions arqueològiques i estudis de recerca de jaciments del Maresme i el Vallès Oriental, emmarcats en una forquilla cronològica que va des de la prehistòria fins a l’antiguitat tardana.

Dins d’aquesta jornada, està programada la conferència: “L’arqueologia de la prehistòria i l’antiguitat al Maresme i Vallès Oriental, balanç de recerca i gestió (2000-2017)”, a càrrec de Joaquim Folch i Gemma Hernàndez, arqueòlegs territorials del Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Generalitat de Catalunya, que tindrà lloc a les 9,45 hores al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora de Teià (c/ Ernest Lluch, 41).

| Descarregueu la fitxa amb el programa de la jornada en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.