XXXe Reunió de l’Associatió per a l’Antiguitat Tardana, a Ravenna (Itàlia)

Detall de mosaic de la tomba de Gal·la Placídia a RavennaDel 24 al 28 de maig d’enguany se celebrarà a Ravenna (Itàlia) la XXXe Réunion de l’Association pour l’Antiquité Tardive. És condició imprescindible, per poder participar-hi, estar adherit a APAT.

APAT, Asociació per a l’Antigüitat tardana, és un òrgan de comunicació i diàleg en el si de la comunitat científica internacional interessat en el món de l’antiguitat tardana. L’associació va ser creada arran del XI Congrés Internacional d’Arqueologia Cristiana celebrat a Lió en 1983, però el seu veritable caràcter internacional i pluridisciplinar s’estableix en 1991, quan es decideix també transferir la seva seu social a la Universitat de la Sorbona a París. Des de la seva fundació, l’objectiu principal de APAT ha estat anar augmentant els seus membres en tots els països, amb la finalitat d’establir un diàleg fluid i a la vegada un intercanvi d’informació i opinió. Són ja prop de 500 membres – europeus y americans- els qui donen vida a APAT fent circular la documentació, aportant novetats, reunint-se un cop l’any, difonent el Butlletí intern, i publicant la revista Antiquité Tardive, de caràcter científic i uns annexos: Bibliothèque de l’Antiquité Tardive.

Com és el seu costum, l’Asociació convoca uns ajuts de viatge per a doctorands i joves doctors que estiguin inscrits a l’Association pour l’Antiquité tardive i vulguin participar en la reunió anual que tindrà lloc a Ravenna. Aquest ajut no pot haver-se sol·licitat més de dues vegades.

Contacte: Thierry Rechniewski, secretari d’organizació: thierry.rechniewski@wanadoo.fr

| Descarregueu el programa |
| Descarregueu informació sobre les beques |
| Descarregueu el full d’informació |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.