Conferència: “Çatal Höyük, el salt endavant de la prehistòria” al Seró Espai Transmissor

El proper dissabte 25 de novembre a les 17,00 hores està programada la xerrada “Çatal Höyük, el salt endavant de la prehistòria”, a càrrec de Cristina Belmonte. L’acte tindrà lloc a Seró Espai Transmissor (C/ Escoles, 3, Seró. Artesa de Segre).

Çatal Höyük (Turquia) va ser un centre de població molt destacat del Creixent Fèrtil ja des de fases molt antigues del neolític. La construcció de cases adossades entre elles i una població de milers d’habitants contrasten amb la realitat del moment a Catalunya. L’arqueòloga Cristina Belmonte, membre de l’equip internacional que excava al jaciment, ens donarà a conèixer la rellevància del jaciment, les darreres novetats i el context de l’arqueologia actual a Turquia.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.