Conferència: “Çatal Höyük, el salt endavant de la prehistòria” al Seró Espai Transmissor

El proper dissabte 25 de novembre a les 17,00 hores està programada la xerrada “Çatal Höyük, el salt endavant de la prehistòria”, a càrrec de Cristina Belmonte. L’acte tindrà lloc a Seró Espai Transmissor (C/ Escoles, 3, Seró. Artesa de Segre).

Çatal Höyük (Turquia) va ser un centre de població molt destacat del Creixent Fèrtil ja des de fases molt antigues del neolític. La construcció de cases adossades entre elles i una població de milers d’habitants contrasten amb la realitat del moment a Catalunya. L’arqueòloga Cristina Belmonte, membre de l’equip internacional que excava al jaciment, ens donarà a conèixer la rellevància del jaciment, les darreres novetats i el context de l’arqueologia actual a Turquia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s