Acte de reconeixement a Xavier Nieto al MAC-Barcelona

Xavier NietoEl proper dissabte dia 25 de novembre a les 19,00 hores se celebrarà l’acte de reconeixement a Xavier Nieto, amb motiu de la seva jubilació, al Museu d’Arqueologia de Catalunya – Barcelona.

Xavier Nieto, llicenciat (1973) i posteriorment doctorat (1991) en Prehistòria i Història Antiga per la Universitat Autònoma de Barcelona, te una dilatada trajectòria professional dins del món de l’arqueologia subaquàtica, tant a casa nostra com a nivell internacional. Entre 1981 i 2010 va dirigir el Centre de Arqueologia Subaquàtica de Catalunya i posteriorment, fins el 2013, ha estat director del Museo Nacional de Arqueología Subacuática – ARQUA. Actualment ostenta el càrrec de vicepresident del Consell Consultiu Científic i Tècnic de la UNESCO per a la Convenció 2001 sobre  el Patrimoni Cultural Subaquàtic (STAB) i el representant espanyol davant el International Committee on Underwater Cultural Heritage (ICUCH – ICOMOS).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s