Workshop “L’arqueologia del gènere i les activitats de manteniment. estat actual de la recerca i l’ensenyament universitari”, al Camp de les lloses

Cartell del Workshop “L’arqueologia del gènere i les activitats de manteniment. estat actual de la recerca i l’ensenyament universitari”, que se celebra l'1 de desembre de 2017 al Camp de les llosesEl proper dia 1 de desembre se celebrarà el IV Workshop del Camp de les Lloses que enguany es desenvoluparà sota el títol “l’Arqueologia del Gènere i les Activitats de Manteniment. Estat actual de la recerca i l’ensenyament universitari”.

L’aplicació de la perspectiva de gènere en arqueologia és deutora dels moviments reivindicatius feministes que han denunciat la subjugació de les dones mitjançant les estructures patriarcals i han plantejat la necessitat d’analitzar les “raons” per les quals s’havia arribat a aquesta situació.

Al IV workshop s’elaborarà un estat de la qüestió actual de la investigació en Arqueologia del Gènere i de la seva necessària impartició a la universitat.

“L’arqueologia del Gènere defensa una ciència amb principis ètics que permetin explicitar com es produeix el desenvolupament de les injustícies, les desigualtats i les invisibilitzacions de determinats sectors de la població en funció del sexe, l’edat, la classe, l’ètnia, la condició sexual i la ideologia”.

Preu: 30€ (inclou esmorzar, dinar i certificat)
Lloc: Sala de plens de l’ajuntament de Tona. C/ de la Font, 10. Tona

| Descarregueu el programa en pdf |
| Full d’inscripció |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.