Homenatge a la Doctora Glòria Trias Rubiés al MAC- Barcelona

Cartell de l’acte d’homenatge a la Doctora Glòria Trias Rubiés al MAC-BarcelonaDemà dimarts 21 de novembre a les 19,00 hores tindrà lloc al Museu d’Arqueologia de Catalunya – Barcelona l’homenatge a la Doctora Glòria Trias Rubiés.

L’acte commemora els 50 anys de la publicació del seu llibre “Cerámicas griegas de la Península Ibérica”, publicació que va significar un abans i un desprès en els estudis de la ceràmica grega peninsular. Fins la data d’avui és una referència obligada per al coneixement i la recerca de les importacions ceràmiques gregues a Ibèria.

A la sessió intervindran el Dr. Josep Manuel Rueda, director del Museu d’Arqueologia de Catalunya, la Sra. Francisca Coll, directora de Patrimoni del Consell de Mallorca, la Dra. Maite Miró, cap del Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Direcció General del Patrimoni Cultural, el Dr. Francisco Contreras, director del Departamento de Prehistoria y Arqueología de la Universidad de Granada, i la biògrafa personal i científica de la Dra. Glòria Trias, Dra. Margarita Orfila de la Universidad de Granada.

Dintre de l’acte la Dra. Paloma Cabrera, del Museo Arqueológico Nacional, impartirà una xerrada sobre la importància del llibre “Cerámicas griegas de la Península Ibérica” i la recerca sobre ceràmica grega a Ibèria. El Dr. Xavier Aquilué, del Centre Iberia Graeca, presentarà la nova publicació: “Homenatge a Glòria Trias Rubiés. Cerámicas griegas de la Península Ibérica: cinquanta anys després (1967-2017)”.  Dintre del programa, està prevista l’actuació de Mariona Sagarra i Trias, cantant i compositora.

Lloc: Museu d’Arqueologia de Catalunya-Barcelona. Pg. de Santa Madrona, 39-41. Parc de Montjuïc, Barcelona

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.