Curs d’Arqueologia Paleocristiana “In unum estis congregati. Arqueologia del primer monacat cristià (s. IV-VII)”

Els dies 27, 28, 29 i 30 de novembre i 1 de desembre, s’ha programat el curs d’Arqueologia Paleocristiana “In unum estis congregati. Arqueologia del primer monacat cristià (s. IV-VII)”, impartit pels professors Dra. Jordina Sales i Dr. Carles Buenacasa, que tindrà lloc a l’aula 202 de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (c/ Montalegre, 6-8).

El curs es completarà amb una sortida per a visitar els jaciments de El Bovalar (Serós) i la Villa Fortunatus (Fraga), el dissabte 2 de desembre (tot el dia). Els professors Sales i Buenacasa han escrit un llibre per al curs que es lliurarà a tots els participants.

| Descarregueu el programa del curs en pdf |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s