Conferència “La terra crua a la cova de Can Sadurní. Els seus diversos usos com a element constructiu”, dintre dels “Divendres… Història”

Cartell de la xerrada: La terra crua a la cova de Can Sadurní. Els seus diversos usos com a element constructiuAquesta tarda del divendres 3 de novembre de 2017 a les 19,30 hores tindrà lloc l’onzena sessió dels “Divendres…Història”, el cicle de conferències que organitza el Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i l’Arqueologia de Garraf-Ordal-CIPAG, amb la conferència “La terra crua a la cova de Can Sadurní. Els seus diversos usos com a element constructiu”, dintre dels “Divendres… Història”, a càrrec de Marta Mateu, membre del SERP (Universitat de Barcelona). La xerrada serà al Petit Casal de Begues (Pg. de l’Església, 1).

El cicle “Divendres…Història” vol apropar a estudiants, arqueòlegs, investigadors, historiadors, museus, centres d’estudis, entitats culturals, estudiosos i, públic en general, al món relacionat amb la prehistòria i la història a l’entorn del massís de Garraf, aprofundint en temes concrets exposats pels investigadors que actualment treballen en els diferents projectes de recerca encetats al massís.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.