Conferència “La terra crua a la cova de Can Sadurní. Els seus diversos usos com a element constructiu”, dintre dels “Divendres… Història”

Cartell de la xerrada: La terra crua a la cova de Can Sadurní. Els seus diversos usos com a element constructiuAquesta tarda del divendres 3 de novembre de 2017 a les 19,30 hores tindrà lloc l’onzena sessió dels “Divendres…Història”, el cicle de conferències que organitza el Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i l’Arqueologia de Garraf-Ordal-CIPAG, amb la conferència “La terra crua a la cova de Can Sadurní. Els seus diversos usos com a element constructiu”, dintre dels “Divendres… Història”, a càrrec de Marta Mateu, membre del SERP (Universitat de Barcelona). La xerrada serà al Petit Casal de Begues (Pg. de l’Església, 1).

El cicle “Divendres…Història” vol apropar a estudiants, arqueòlegs, investigadors, historiadors, museus, centres d’estudis, entitats culturals, estudiosos i, públic en general, al món relacionat amb la prehistòria i la història a l’entorn del massís de Garraf, aprofundint en temes concrets exposats pels investigadors que actualment treballen en els diferents projectes de recerca encetats al massís.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s