Conferència “Una moderna actitud davant la mort: costums funeraris entre els segles XVI i XIX”, al Museu Arqueològic de l’Esquerda

Cartell de la conferència "El proper dissabte 28 d’octubre a les 19,00 hores està programada al Museu Arqueològic de l’Esquerda, la xerrada “Una moderna actitud davant la mort. Costums funeraris entre els segles XVI-XIX”, que se centra sobre l’evolució dels costums funeraris de l’edat Mitjana cap a l’edat Moderna, a càrrec de la Dra. Bibiana Agustí, antropòloga. 

La conferència s’emmarca en les activitats relacionades amb l’exposició “Ossos. Un viatge al món medieval de la mà de l’antropologia física”, i parlarà sobre els costums funeraris en Època Moderna, d’aquesta manera complementa el contingut de l’exposició analitzant com evolucionen els costums funeraris de l’Edat Mitjana cap a l’Edat Moderna.

L’exposició “Ossos. Un viatge al món medieval de la mà de l’antropologia física”, organitzada i produïda pel Museu d’Arqueologia de Catalunya- Arqueoxarxa, el Departament de Cultura del la Generalitat de Barcelona i la Diputació de Barcelona, és itinerant i es pot visitar fins el dia 3 de desembre al Museu Arqueològic de l’Esquerda.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s