V Congrés d’Arqueologia Experimental “Experimentar per reconstruir el passat”, a Tarragona

V Congrés d’Arqueologia Experimental: experimentar per reconstruir el passat.Tarragona celebra el V Congrés Internacional d’Arqueologia Experimental coorganitzat per tres centres de recerca (IPHES, ICAC i ICRPC) i l’Asociación Experimenta, amb la col·laboració del Port de Tarragona i la URV, els propers 25, 26 i 27 d’octubre de 2017.

El congrés dedicarà dos dies, el 25 i el 26 d’octubre, a les presentacions teòriques, on es reuniran investigadors que apliquen l’arqueologia experimental per resoldre problemes relacionats amb societats pretèrites, i es donaran a conèixer novetats en didàctica i divulgació del patrimoni. El dia 27 d’octubre estarà dedicat a la presentació i realització d’experimentacions, demostracions i tallers, on els assistents tindran l’oportunitat de conèixer la tècnica per fer emmanegats prehistòrics, cordatges o cistelleria.

| Per més informació cliqueu aquí |
| Descarregueu el programa en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.