V Congrés d’Arqueologia Experimental “Experimentar per reconstruir el passat”, a Tarragona

V Congrés d’Arqueologia Experimental: experimentar per reconstruir el passat.Tarragona celebra el V Congrés Internacional d’Arqueologia Experimental coorganitzat per tres centres de recerca (IPHES, ICAC i ICRPC) i l’Asociación Experimenta, amb la col·laboració del Port de Tarragona i la URV, els propers 25, 26 i 27 d’octubre de 2017.

El congrés dedicarà dos dies, el 25 i el 26 d’octubre, a les presentacions teòriques, on es reuniran investigadors que apliquen l’arqueologia experimental per resoldre problemes relacionats amb societats pretèrites, i es donaran a conèixer novetats en didàctica i divulgació del patrimoni. El dia 27 d’octubre estarà dedicat a la presentació i realització d’experimentacions, demostracions i tallers, on els assistents tindran l’oportunitat de conèixer la tècnica per fer emmanegats prehistòrics, cordatges o cistelleria.

| Per més informació cliqueu aquí |
| Descarregueu el programa en PDF |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s