Jornada Tècnica: “La protecció del patrimoni numismàtic i arqueològic: actualitat i reptes de futur”

El Museu Nacional d’Art de Catalunya celebra una Jornada tècnica el proper 26 d’octubre de 2017 titulada “La protecció del patrimoni numismàtic i arqueològic: actualitat i reptes de futur“, que tindrà lloc a  l’Espai Innova del MNAC.

La Jornada s’estructura en quatre taules rodones que desgranaren el tema del saqueig d’espais històrics amb potencial arqueològic, on la numismàtic es veu afectada de manera directa. A les taules s’analitzarà la legislació vigent i es parlarà del paper que juguen l’Administració, el tribunals i les forces de l’Estat. També es debatrà la necessitat de la divulgació i el compromís ètic de col·leccionistes, gremis de comerciants, mitjans de comunicació cultural i de la universitat en l’àmbit d’actuació.

Per assistir cal inscriure’s prèviament,  facilitant les vostres dades per telèfon o correu electrònic al Gabinet Numismàtic de Catalunya. Les places són limitades i la matrícula és gratuïta.

| Per descarregar el tríptic amb tota la informació de la Jornada cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.