La nova temporada del cicle de conferències de la Tribuna d’Arqueologia 2017-2018

Portada del programa de la Tribuna d'Arqueologia 2017-2018Us presentem el programa de la Tribuna d’Arqueologia 2017-2018, que començarà el proper dia 25 de d’octubre, amb 17 conferències programades fins al pròxim mes de juny. Com sempre, les sessions es faran a la sala d’actes del Palau Marc, els dimecres a les 19,00h. Com venim fent els darrers anys, les conferències s’emetran en streaming i estaran disponibles en vídeo a partir de l’endemà de cada xerrada en aquesta web.

En aquesta primera sessió de la temporada, després de la presentació del nou cicle de la Tribuna d’Arqueologia, començarà la primera de les conferències del cicle 2017-2018: “El nucli fortificat de Puig Rom i el seu entorn immediat. 2014-2017”, a càrrec d’Eva Subías, Anna M. Puig, Dolors Codina i José Ignacio Fiz, i moderada per Joaquim Tremoleda.

| Descarregueu el programa en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.