Conferència “La pràctica de l’emmagatzematge en les primeres comunitats neolítiques. Noves dades del massís de Garraf i de les planes limítrofes”, dintre dels “Divendres…Història”

cartell de la xerrada: "La pràctica de l'emmagatzematge en les primeres comunitats neolítiques. Noves dades del massís de Garraf i de les planes limítrofes". Ponent: Georgina Prats El proper divendres 6 d’octubre de 2017 a les 19:30 hores tindrà lloc la desena sessió dels “Divendres…Història”, el cicle de conferències que organitza el Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i l’Arqueologia de Garraf-Ordal-CIPAG, amb la conferència “La pràctica de l’emmagatzematge en les primeres comunitats neolítiques. Noves dades del massís de Garraf i de les planes limítrofes”, dintre dels “Divendres…Història”, a càrrec de Georgina Prats (Grup d’Investigació Prehistòrica. Universitat de Lleida). La xerrada serà al Petit Casal de Begues (Pg. de l’Església, 1).

El cicle “Divendres…Història” vol apropar a estudiants, arqueòlegs, investigadors, historiadors, museus, centres d’estudis, entitats culturals, estudiosos i, públic en general, al món relacionat amb la prehistòria i la història a l’entorn del massís de Garraf, aprofundint en temes concrets exposats pels investigadors que actualment treballen en els diferents projectes de recerca encetats al massís.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.