Conferència “La pràctica de l’emmagatzematge en les primeres comunitats neolítiques. Noves dades del massís de Garraf i de les planes limítrofes”, dintre dels “Divendres…Història”

cartell de la xerrada: "La pràctica de l'emmagatzematge en les primeres comunitats neolítiques. Noves dades del massís de Garraf i de les planes limítrofes". Ponent: Georgina Prats El proper divendres 6 d’octubre de 2017 a les 19:30 hores tindrà lloc la desena sessió dels “Divendres…Història”, el cicle de conferències que organitza el Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i l’Arqueologia de Garraf-Ordal-CIPAG, amb la conferència “La pràctica de l’emmagatzematge en les primeres comunitats neolítiques. Noves dades del massís de Garraf i de les planes limítrofes”, dintre dels “Divendres…Història”, a càrrec de Georgina Prats (Grup d’Investigació Prehistòrica. Universitat de Lleida). La xerrada serà al Petit Casal de Begues (Pg. de l’Església, 1).

El cicle “Divendres…Història” vol apropar a estudiants, arqueòlegs, investigadors, historiadors, museus, centres d’estudis, entitats culturals, estudiosos i, públic en general, al món relacionat amb la prehistòria i la història a l’entorn del massís de Garraf, aprofundint en temes concrets exposats pels investigadors que actualment treballen en els diferents projectes de recerca encetats al massís.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.