Jornades Europees de Patrimoni (JEP) 2017

Edició 2017 de les Jornades Europees de PatrimoniEls dies 6, 7 i 8 d’octubre se celebrarà a Catalunya l’edició 2017 les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), que se celebren anualment a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre.

El lema proposat pel Consell d’Europa en aquesta edició és: “Patrimoni i natura: un paisatge de possibilitats”, amb l’objectiu de posar en relleu els valors patrimonials incorporats a la natura, la importància del medi ambient sobre els estils de vida de les persones i la influència que té sobre el benestar i el creixement socioeconòmic de les comunitats.

Els palaus, els castells, els monestirs, les fàbriques, els jardins històrics i altres espais patrimonials relacionats amb la natura, obriran les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i oferiran activitats per donar a conèixer en profunditat el seu patrimoni comú, la millor manera d’aconseguir la implicació social en la seva salvaguarda i valoració.

Les JEP són la festa europea del patrimoni. Els diferents municipis i entitats la celebren organitzant un seguit d’activitats gratuïtes per a tots els públics: visites guiades, representacions teatrals, concerts, exposicions, etc. Consulta-les totes a l’agenda en línia, un espai perquè tots els usuaris tinguin al seu abast, sigui a través de l’ordinador o a través d’un dispositiu mòbil, la programació completa de les JEP 2017.

| Consulta l’agenda d’activitats de les Jornades Europees de Patrimoni 2017 clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.