Presentació del número 13 de la revista QUARHIS

Portada del núm. 13 de la revista QUARHISEl proper dimecres 27 de setembre a les 19,00 hores se celebrarà al MUHBA l’acte de presentació de l’últim número de la revista QUARHIS, el 13, que està dedicat In Memoriam a Alberto López Mullor i Pau Verrié.

Durant l’acte de presentació hi haurà unes paraules de record pels companys que ens han deixat aquest any. A continuació, el profesor Claudio Capelli, de la Università degli Studi de Genova, impartirà, en italià, la conferència: “La ceràmica al microscopio. Antiche rotte di merci, uomini e conoscenze nel Mediterraneo ricostruite grazie alle anàlisi di laboratorio”.

Lloc: Sala de Martí l’Humà del Museu d’Història de Barcelona (Pl. del Rei, s/n, Barcelona)

| Descarregueu la invitació en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.