Conferència “Les primeres societats agrícoles a Begues. Cultius, tasques agrícoles i canvis al llarg del Neolític”, dintre dels “Divendres…Història”

conferència: “Les primeres societats agrícoles a Begues. Cultius, tasques agrícoles i canvis al llarg del Neolític”El proper dissabte 4 d’agost a les 19,30 hores tindrà lloc la vuitena sessió dels “Divendres…Història”, el cicle de conferències que organitza el Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i l’Arqueologia de Garraf-Ordal-CIPAG, amb la conferència “Les primeres societats agrícoles a Begues. Cultius, tasques agrícoles i canvis al llarg del Neolític”, a càrrec de Ferran Antolín (IPAS. Universitat de Basilea i CIPAG). La xerrada serà al Petit Casal de Begues (Pg. de l’Església, 1).

El cicle “Divendres…Història” vol apropar a estudiants, arqueòlegs, investigadors, historiadors, museus, centres d’estudis, entitats culturals, estudiosos i, públic en general, al món relacionat amb la prehistòria i la història a l’entorn del massís de Garraf, aprofundint en temes concrets exposats pels investigadors que actualment treballen en els diferents projectes de recerca encetats al massís.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.