Conferència “Les primeres societats agrícoles a Begues. Cultius, tasques agrícoles i canvis al llarg del Neolític”, dintre dels “Divendres…Història”

conferència: “Les primeres societats agrícoles a Begues. Cultius, tasques agrícoles i canvis al llarg del Neolític”El proper dissabte 4 d’agost a les 19,30 hores tindrà lloc la vuitena sessió dels “Divendres…Història”, el cicle de conferències que organitza el Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i l’Arqueologia de Garraf-Ordal-CIPAG, amb la conferència “Les primeres societats agrícoles a Begues. Cultius, tasques agrícoles i canvis al llarg del Neolític”, a càrrec de Ferran Antolín (IPAS. Universitat de Basilea i CIPAG). La xerrada serà al Petit Casal de Begues (Pg. de l’Església, 1).

El cicle “Divendres…Història” vol apropar a estudiants, arqueòlegs, investigadors, historiadors, museus, centres d’estudis, entitats culturals, estudiosos i, públic en general, al món relacionat amb la prehistòria i la història a l’entorn del massís de Garraf, aprofundint en temes concrets exposats pels investigadors que actualment treballen en els diferents projectes de recerca encetats al massís.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s