VII Jornades “Barcino Colonia Romae” a Creu Coberta (Hostafrancs, Barcelona)

Els dies 17 i 18 de juny se celebrarà la setena edició de “Barcino Colonia Romae”, les jornades de recreació i reconstrucció històrica romana, que es desenvoluparan pels carrers del barri d’Hostafrancs, amb la missió de recuperar i difondre el passat romà de la ciutat. Les Jornades estan  organitzades conjuntament per l’Escola Joan Pelegrí- Fundació Cultural Hostafrancs i l’Associació de Comerciants de Creu Coberta

La Legio II Traiana Fortis, les Ornatrices Barcinonenses i els Gladiatores del Ludus Gladiatorius Barcinonensis  participen en diverses exhibicions, com ara, com el reclutament de legionaris, el contubernium dels castra, l’escola de gladiadors o la cosmètica i perruqueria romana en un nou espai.

Entre les principals novetats d’enguany destaca el nou emplaçament de tot un campament romà al punt de trobada, al carrer Creu Coberta número 26, on els legionaris de la Legio II Traiana Fortis  i els gladiadors del Ludus Gladiatorius Imperialis Barcinonenis, tots dos grups de reconstrucció històrica de Barcino Oriens, es trobaran conjuntament. En el mateix indret hi haurà una escola de legionaris per als més petits, on podran participar els infants.

| Per a veure el programa, altres activitats relacionades i  més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.