Presentació de l’Anuari d’Arqueologia i Patrimoni de Barcelona 2015

Invitació a la presentació del nou Anuari d’Arqueologia i Patrimoni de Barcelona 2015 El dia 31 de maig a les 19,00 hores tindrà lloc la presentació del nou Anuari d’Arqueologia i Patrimoni de Barcelona 2015 a la sala d’actes de l’Arxiu Històric de la Ciutat, (carrer Santa Llúcia, 1, de Barcelona).

Aquesta és una publicació del Servei d’Arqueologia de Barcelona que documenta l’activitat arqueològica més recent duta a terme a la ciutat de Barcelona. En el transcurs de la presentació l’arqueòleg Mikel Soberón pronunciarà la conferència “Comptar vaixells per explicar el port medieval de Barcelona. El dret d’ancoratge a mitjan segle XV”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s